apunta't

T’interessa formar part de la secció de natació? Has trobat una tarifa econòmica ajustada al teu gust? Si és així, l’únic pas que et falta és apuntar-te.

Les matriculacions es fan tant de forma presencial a les nostres oficines com de forma digital a través del correu. Per tal d'agilitzar aquests tràmits et posem al teu abast tot el material que necessitarem per realitzar la matriculació.

Vols provar si és el que estàs buscant? Disposes de 2 classes gratuïtes per decidir-te.
Simplement omple el formulari que trobaràs a continuació i ens posarem en contacte amb tu per concertar dia i hora.

  • Autorització drets d'imatge

GUIA DE MATRICULACIÓ

1

MATRICULA’T AL CNPE (24€ ANUALS O 12€ SEMESTRALS)

Amb la matrícula del CNPE obtindràs un 50% de descompte en la tarifa obligatòria de soci de la Piscina Municipal de Palafrugell, el casquet oficial del club, la targeta de soci personalitzada i un munt de beneficis més que vindran en el futur, com: descomptes en material del Club, participació gratuïta en esdeveniments del CNPE i esdeveniments on el club col·labori,…

2

ESCULL LA TEVA QUOTA I ELS TEUS HORARIS 

Amb la quota de competició tindràs a la teva disposició 5 entrenaments setmanals d’alt nivell més 2 de físic. 7 en total.

 

Amb la quota de Tecnificació Màster tindràs a la teva disposició 7 entrenaments setmanals. D’aquests 7 podràs escollir-ne tants com desitgis i a més, podràs escollir el teu horari preferit.

 

Amb la quota de Tecnificació Joves tindràs a la teva disposició 7 entrenaments setmanals. D’aquests 7 podràs escollir-ne tants com desitgis i a més, podràs escollir el teu horari preferit.

3

MATRICULA`T A LA PISCINA MUNICIPAL DE PALAFRUGELL (50€ MATRíCULA ÚNICA)

Aquest pas és imprescindible, ja que per tal de tenir accés als entrenaments cal ser soci de la Piscina Municipal (Complex Esportiu Municipal de Palafrugell).

Ser soci del Complex Esportiu et permetrà accedir a totes les instal·lacions del centre, des del gimnàs, fins a la sala d’spinning, a les pistes de pàdel, a la pista d’atletisme i també als camps annexos de gespa natural, a més de la multiplicitat de serveis que ofereix l’àrea d’Esports als seus socis del Complex Esportiu

*En cas que ja siguis soci del Complex Esportiu Municipal, no serà necessari aquest pas.

4

QUOTA DE LA PISCINA MUNICIPAL DE PALAFRUGELL

A part de la matriculació (pagament únic), l’accés al Complex Esportiu necessita d’un abonament trimestral.

Els socis del CNPE però, d’aquest abonament trimestral individual tindran un descompte especial del 50% en la quota trimestral, reduint aquesta a un preu aproximat de 9€/mes (per als menors de 18 anys i majors de 60 anys) o de 14€/mes (entre 18 i 60 anys).

© NATACIÓ PALAFRUGELL, 2019. All Rights Reserved

Inici

AJUDA | cnpalafrugell@gmail.com

Vols rebre informació del club?